Over Instaal

Bedrijf gespecialiseerd in staaltrappen en balustrades. Dit in Regio Antwerpen

FAQ

section-6c7c018
Dit Hangt sterk af van welk product u heeft gekozen. Best even informeren per e-mail.
Vestibulum ut dolor quis dolor tempus pretium. Phasellus id ex et orci blandit ullamcorper ut nec mi. Nulla dignissim enim a ex pulvinar molestie.
Alle trappen zijn gemaakt van stalen trapwangen. Deze kunnen gecombineerd worden met elk soort hout. De meest voorkomende houtsoorten zijn; Yellow Pine, Eik, Beuk, Het is ook mogelijk om voorbeeld stalen tredes te nemen of industriële perfotredes.
Ja en nee. Trappen welke wij op maat maken, kunnen wij voor u inmeten en plaatsen. Dit doen wij alleen in een regio van 75km hemelsbreed om onze vestigingsplaats Stabroek. De bouwpakkettrappen zijn ontwikkeld als zelfbouwtrap. Daarnaast zijn alle gaten voorgeboord, treden genummerd en op de trapbomen waar de tredes komen , tredenummers aangebracht. Zelfs zonder handleiding is het voor de handige doe-het-zelver goed te doen om de trap in elkaar te zetten. Het is niet mogelijk om de bouwpakkettrappen door ons te laten plaatsen.
Voor bestelllingen welke als pakket per post verzonden worden, zijn de verzendkosten tot 10kg in België € 6,75 inclusief BTW en voor Nederland tot 2 kg € 13,- inclusief BTW, 2 tot 5 kg € 19,50 inclusief BTW en 5 tot 10 kg € 25,- inclusief BTW. Bouwpakkettrappen worden i.v.m. lengte en gewicht middels eigen vervoer of een transportbedrijf verzonden. De bezorgkosten zijn Afhankelijk van de grootte.
Nee, dit is niet mogelijk. Hoewel u kunt kiezen uit standaard maten, is een bouwpakket-trap alles behalve standaard. Deze wordt op bestelling en voor u specifiek op maat gemaakt. Vandaar dat op onze bouwpakket-trappen het herroepingsrecht niet toegepast kan worden. Verzeker u uzelf er van dat u juist heeft gemeten en ook de juiste maten invoert tijdens het bestellen. Twijfelt u over de maatvoering? Laat eventueel een timmerman de situatie meten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen over de maatvoeringen.
Deze word steeds met vooruitbetaling gedaan doormiddel van een overschrijving.
Indien u kiest voor een zelfbouw pakket is raadzaam om te controleren of uw bestelling binnen vastgestelde maatvoeringen valt, voordat u over gaat tot betaling.
Alle prijzen zijn Excl. BTW en exclusief eventuele vervoers- of plaatsingskosten. of indien anders vermeld op de offerte.
Op onze artikelen heeft u niet het recht om binnen 14 dagen een product zonder opgaaf van reden te retourneren. De reden voor het uitsluiten van de herroepingsrecht is omdat onze producten gemaakt worden met een specifiek en klant gebonden maatvoering. Hierdoor is het product persoonlijk van aard.
Stap 1. U kiest uw artikel. Stap 2. U stelt uw artikel samen door middel van het keuze menu. Stap 3. U geeft de maatvoering en uw wensen in. Stap 4. U bestelt uw artikel. Stap 5. U ontvangt een bevestiging mail met daarin de maatvoering en een eerste offerte. Indien u zelf inmeet en plaatst en de maatvoering binnen de aangegeven prijsbepalende maatvoering valt, kunt u de eerste 40% vooruitbetaling doen of het volledige bedrag overmaken. U kunt dit doen doormiddel van: • overmaken. Stap 6. We nemen contact met u op om de offerte te bespreken en controleren. Indien we alles komen inmeten wordt er een inmeet afspraak gemaakt. Stap 7. We sturen u een controle tekening toe die u dient te controleren op juistheid en indien akkoord dient te retourneren. Indien u de trap zelf plaatst wordt de levering datum bepaald. Indien wij de plaatsing uitvoeren, wordt de plaatsing datum bepaald. Stap 8. Na ontvangst van de eerste 40% of het volledige bedrag, wordt uw trap in productie genomen. Stap 9. Vonitec neemt contact met u op om te bevestigen dat uw artikel gereed is voor transport of plaatsing. Stap 10. Uw maakt de eventueel resterende 60% over op de dag van plaatsing of aflevering. U kunt dit doen doormiddel van: • Overmaken. • Contant bij levering.
contact-fields
contact-fields

Vragen?

Nog enkele vragen?